Haakon (22) var sterkt plaget av kviser. Kosttilskuddet Preactil hjalp ham med å bli kvitt problemet en gang for alle.

29. Feb 2016

De første kvisene kom i 16-årsalderen. Huden i ansiktet ble rød, hoven og øm – slik de fleste tenåringer opplever. Men da Haakon Andreassens venner etter hvert ble kvitt problemet, fortsatte kvisene å plage ham.

Preactil fjernet kvisene

Her er 5 grunner til at Haakon anbefaler Preactil
  • Preactil funker! – Jeg kan ramse opp en lang lite over legemidler som jeg har brukt i samråd med lege. Ingen har vært i nærheten av å virke så godt som Preactil.
  • Preactil er reseptfritt. – Det er fint å slippe styret med legebesøk, resepter og apotek. I stedet får jeg Preactil rett i postkassen – enklere blir det ikke!
  • Preactil er enkelt å bruke. – En tablett hver morgen – og det er det! Kvisekremer er noe herk, synes jeg.
  • Preactil er rimelig. – Et vanlig abonnement koster cirka en tier om dagen. Det er en lav pris å betale for noe som virker.
  • Bedre selvtillit. – Når man er plaget av kviser, er det lett å tro at andre ikke ser personen bak. Preactil hjelper meg med å få penere hud, men den mentale effekten er også svært viktig.

– Jeg følte jeg at det lyste kviser av hele meg. Selvtilliten var helt på bunn, og det var vanskelig å se folk i øynene, forteller 22-åringen fra Trondheim.

– Selvtilliten var helt på bunn, og det var vanskelig å se folk i øynene

I dag er Haakon kvisefri. Etter å ha prøvd mange forskjellige salver og legemidler, ble han tipset om Preactil, et kosttilskudd med naturlige virkemidler mot akne og uren hud.

–Dette var virkelig noe helt annet! I løpet av seks uker ble kvisene gradvis færre og mindre hissige. Etter hvert forsvant de helt, forteller Haakon.

– En enorm lettelse! Det var nesten som å slippe ut av et bur. Endelig følte jeg meg helt normal, smiler NTNU-studenten.

Kvisene kom tilbake

Fornøyd med å være kvitt problemet, la Haakon etter hvert bort Preactil-tablettene. Men etter en tid kom kvisene tilbake.

– For meg ble det et bevis på at regelmessig bruk er best

– Angrepet var imidlertid langt fra like alvorlig som før. Jeg hentet Preactil-boksen fram fra skapet igjen, og kort tid etter var situasjonen under kontroll. For meg ble det et bevis på at regelmessig bruk er best. Nå bruker jeg kosttilskuddet jevnlig – det holder kvisene unna på permanent basis, sier Haakon.

NÅ KUN
159,-
Alltid fri frakt!