– Skjønnhet kommer innenfra. Derfor bruker jeg Skin Form.

27. Sep 2016

Er du interessert i perfekte øyebryn, har du nok besøkt Therese Svebaks Instagram-konto Browgame. Der deler 24-åringen fra Trondheim bilder og tips med hele 700 000 følgere over hele verden. I tillegg har hun mer enn 40 000 følgere på kontoen Carangix, hvor hun legger ut mer personlige bilder og videosnutter.

Thereses interesse for skjønnhet og helse omfatter imidlertid mer enn perfekte bryn. Hun er opptatt av å ta vare på hele kroppen, både utvendig og innvendig.

– Det sies jo at skjønnheten kommer innenfra, og det tror jeg fullt og helt på. Derfor er jeg veldig interessert i nutrikosmetikk, forteller Therese.

– Det sies jo at skjønnheten kommer innenfra, og det tror jeg fullt og helt på

Forener teknologi og tradisjon

Nutrikosmetikk forener moderne forskning og flere hundre år gammel kunnskap om hvordan nærings- og virkestoffer i mat påvirker hud, hår, negler og tenner. Det har ført til en rekke innovative og spennende produkter som skiller seg fra tradisjonell kosmetikk ved at de virker fra innsiden og ut.

– Innvendig skjønnhetsbehandling er i ferd med å bli en stor og viktig trend som tar av internasjonalt, forteller Therese. Hun bruker kosttilskuddet Skin Form hver dag for å sikre at huden får det den trenger.

– Selv om jeg bare er 24 år, er det viktig å passe godt på huden. Det er faktisk ikke så lenge til aldringsprosessen starter, og jeg vil holde rynkene på avstand så lenge som mulig. Hvis de først får satt seg, er det for sent å løpe til Botox-legen, smiler Therese.

Inneholder kollagen

Kundehistorie - Therese er svært fornøyd med alt Skin Form gjør for huden hennes.

Therese er svært fornøyd med alt Skin Form gjør for huden hennes.

Skin Form er et kosttilskudd som inneholder nærings- og virkestoffer som er gunstige for huden, blant annet kollagen. Kollagen er et protein som produseres i kroppen mens du er ung. Slapp hud, rynker og fargeforandringer kommer som følge av at den naturlige produksjonen avtar, og denne utviklingen kan du bremse ved tilførsel av kollagen.

I tillegg inneholder Skin Form vitamin C og B2, som blant annet bidrar til opprettholde normal fargetone i huden.

– Det er kjempeviktig at dyr ikke må lide for menneskers skjønnhet

– Dessuten er det et stort pluss at Skin Form er et vegansk produkt som verken inneholder animalske stoffer eller er testet på dyr. Det er kjempeviktig at dyr ikke må lide for menneskers skjønnhet, slår Therese fast.

Les mer om hvordan Skin Form kan gi deg en fast og rynkefri hud

Ja takk, begge deler

Etter at hun begynte med Skin Form, har mange spurt Therese om hun har sluttet med tradisjonelle hudpleieprodukter. Men hun sier ja takk, begge deler.

– Det er viktig å stelle godt med huden. For meg innebærer det et sunt kosthold, litt trening og god hudpleie både ut- og innvendig. Derfor anbefaler jeg Skin Form til alle som vil gi seg selv det beste utgangspunktet for en frisk og pen hud, sier Therese.

NÅ KUN
159,-
Alltid fri frakt!