– God hårpleie starter innenfra. Derfor bruker jeg Nutri Hair.

27. Sep 2016

Stadig flere får øynene opp for Trude Hembres Instagram-konto trudewh. Der deler den blide jenta fra Trondheim bilder fra hverdag og fest, og hun får mange spørsmål om utseende, klær og reisemålene hun besøker.

– Mange av følgerne mine har spørsmål om hår. De lurer på hvilken frisør jeg bruker, hvilke produkter jeg liker og hvordan jeg tar vare på håret i hverdagen, forteller Trude, som understreker at Instagram-kontoen først og fremst viser en fasade.

Internasjonal skjønnhetstrend

– Men selvfølgelig vil jeg føle meg vel også når kameraet er skrudd av. Derfor er jeg opptatt av å ta vare på meg selv, både på ut- og innsiden. At det er det indre som teller, gjelder nemlig også for utseendet. Derfor synes jeg nutrikosmetikk er veldig spennende, sier hun.

– At det er det indre som teller, gjelder nemlig også for utseendet

Nutrikosmetikk er en ny internasjonal skjønnhetstrend som forener moderne forskning med flere hundre år gammel kunnskap om hvordan nærings- og virkestoffer i maten påvirker hud, hår, negler og tenner.  

Bruker Nutri Hair

Kundehistorie - Trude bruker to produkter fra Cureberry.

Trude bruker to produkter fra Cureberry.

– Selv bruker jeg Nutri Hair, et kosttilskudd som inneholder næringsstoffer som er viktige for håret. Dette er et skjønnhetsprodukt som skiller seg fra tradisjonell kosmetikk ved at det virker fra innsiden og ut, forklarer Trude, som påpeker at hun har vært heldig som alltid har hatt tykt og glansfullt hår.

– Men det varer ikke evig. Jeg er bare 23 år, men vet at alderen krever sitt.  Håret blir tynnere med årene, sånn er det bare. Derfor vil jeg være føre var og gjøre det jeg kan for at håret kan holde seg pent så lenge som mulig. Derfor bruker jeg Nutri Hair, forteller Trude.

Sliter på håret

Hun peker dessuten på en rekke ytre forhold som tærer på håret, for eksempel utstrakt bruk av krøll- og glattetenger. Og langt mot nord, med intense somre og lange vintre, blir håret utsatt for naturkreftene.

– Når jeg bruker Nutri Hair er jeg trygg på at kroppen har de beste forutsetninger for å styrke håret fra innsiden

– For meg er det sånn at sommersola er rene blekemiddelet, mens håret blir blast og tørt på vinteren. Når jeg bruker Nutri Hair er jeg trygg på at kroppen har de beste forutsetninger for å styrke håret fra innsiden. Jeg anbefaler produktet til alle som er opptatt av å ta vare på hår, bryn og vipper, sier Trude.

Slik virker Nutri Hair

Sunt og sterkt hår starter fra innsiden. Det er viktig å tilføre næring til hårsekkene og hodebunnen, og på den måten styrke håret slik at det kan framstå fyldigere, vakrere og mer glansfullt.

Nutri Hair gir deg de beste forutsetningene for et sterkt og flott hår. Produktet inneholder urter, sink, selen og biotin, som har dokumentert virkning på hår, hodebunn og hårrøtter.

Med daglig inntak av Nutri Hair tilfører du hårsekker og hodebunn aktive virkestoffer som bidrar til at håret ditt tåler hverdagens påkjenninger og får ekstra beskyttelse mot slitasje og håravfall.

NÅ KUN
159,-
Alltid fri frakt!