Nutrikosmetikk

Vi har tatt skjønnhetspleie et steg videre, ved å skape en fusjon mellom naturlige ingredienser og moderne forskning. Nutricosmetics, eller nutrikosmetikk, er en ny type kosmetikk som virker fra innsiden og ut.

Dette er produkter som fungerer som spiselige og fordøyelige kosttilskudd som har effekt på kroppens utseende. Gjennom kombinasjonen av moderne forskning og naturlige ingredienser har vi utviklet nutrikosmetikk som er uunnværlig for både hud, hår, negler og tenner.

Nutrikosmetikk ligger i skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk. Forskningen viser at den aller beste skjønnhetspleien fåes ved inntak av aktive ingredienser som virker innenfra og ut. Ved å regelmessig innta slike virkestoffer har man de aller beste forutsetninger for å ta vare på sitt utseende. Våre produkter er skapt for å utgjøre en basis i din daglige skjønnhetsrutine.

Bakgrunn

Nutrikosmetikk stammer opprinnelig fra Japan. Her har de i flere hundre år dyrket frem mat, urtetilskudd og alger som har effekt på både hud, hår og negler. De lange tradisjonene i Japan har blitt videreutviklet i moderne tid, og nutrikosmetikk markedet vokser nå i rekordfart i USA. Her har store forskningsmiljøer innsett mulighetene innen nutrikosmetikk.

 - <strong>Dette er nutrikosmetikk:</strong> Skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk kaller vi nutrikosmetikk. Nutrikosmetikk setter standarden for en ny generasjon av tabletter som har kosmetisk effekt ved å virke innenfra og ut.

Dette er nutrikosmetikk: Skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk kaller vi nutrikosmetikk. Nutrikosmetikk setter standarden for en ny generasjon av tabletter som har kosmetisk effekt ved å virke innenfra og ut.

Den banebrytende forskningen har sammen med produktenes popularitet ført til et stort marked for nutrikosmetikk på verdensbasis. Trenden bæres frem av stadig bedre forståelse for nutrikosmetikk blant konsumenter. Flere og flere gjør nutrikosmetikk til en naturlig del av sin skjønnhetsrutine, og det med god grunn. Konsumenter over hele verden har for alvor forstått hvor effektive produktene er.

Vi kan nutrikosmetikk

Cureberry har sin bakgrunn fra forskningsparken i Tromsø, hvor selskapet ble opprettet i 2008 – med det formål å skape innovative produktløsninger innen nutrikosmetikk. Med støtte fra Innovasjon Norge har selskapet over en årrekke samarbeidet med fagmiljøer og produktutviklere over hele verden. Resultatet er flere skreddersydde produkter innenfor produktnisjen nutrikosmetikk, produkter som hjelper deg å ta vare på deg selv, fra innsiden og ut.

Ønsker du å lese mer om nutrikosmetikk? Les våre fyldige artikler