Om Cureberry

Del din skjønnhet

Uansett hva skjønnhet betyr for deg, er selvtillit en viktig del av det som gjør deg vakker. Cureberry vil bidra til å fremheve dine beste trekk fra innsiden.  

Daglig får vi disse påminnelsene i mediene: “Slik skal du sminke deg, og slik skal du kle deg. Slik skal du gå ned i vekt. Inspirasjon. Motivasjon.” Ja, vi må rett og slett passe inn i så mange skjønnhetsidealer som mulig. Vi blir i tillegg matet med et glansbilde som er fysisk umulig å strekke seg etter.

Men sannheten er at ytre skjønnhet betyr noe – den kan ikke ignoreres. Og hvordan vi ser ut på utsiden påvirker hvordan vi føler oss på innsiden. Et nytt antrekk, en bra hårdag og problemfri hud påvirker selvtilliten din.

Ser du bra ut, føler du deg bra, og ikke minst; du er selvsikker. Du gjemmer deg ikke. Du tør å satse. Du blir mer åpen – med deg selv og andre, og flere nye muligheter oppstår. Du vet det stemmer, for slike dager har du opplevd. Men det handler om å ikke vente på disse dagene – du kan skape dem selv.

Tør å være vakker

Vakker. Smak på ordet. Hva gjør deg vakker? Kanskje du tenker at det er noen spesielle trekk ved utseendet ditt eller visse deler av personligheten din; fint hår, et vakkert smil, pene øyne eller at du snill, morsom, omtenksom og ærlig.

Vi er selv vår største kritiker, og vi er spesialister på å fokusere på feil ved oss selv. Vi er like, vi mennesker, men likevel så forskjellige. Én enkelt person kan ikke definere hva som er vakkert. Hva skjønnhet er kommer helt an på hvem du spør.

Vi i Cureberry mener at ytre skjønnhet kommer innenfra, og det er nettopp det vi ønsker å bidra med – nemlig å fremheve dine beste trekk fra innsiden. Vi ønsker at du skal slutte å sammenligne deg selv med andre og at du skal føle deg bra fra innsiden og ut. For selvtillit er attraktivt. Når du omgås folk som er trygge på seg selv, kan du ikke annet enn å gjøre det samme.

Tør å vise frem din egen naturlige skjønnhet, tør å være vakker. Føler du deg vakker på innsiden, vil du også utstråle skjønnhet utad. Skjønnhet sprer seg. Selvtillit sprer seg – så del din skjønnhet!