Etterhvert som årene går slutter kroppen gradvis å produsere et viktig protein, og dessverre går det ikke bare ut over utseendet.

27. Apr 2016

Proteinet det er snakk om heter kollagen, og er det proteinet det finnes mest av i kroppen vår og utgjør hele 80% av bindevevet som holder huden vår sammen. Kollagenproteinet sørger for hudens elastisitet og fuktighet, det som gjør den glatt, ung og rynkefri.

Starter fra 25-års alderen

Kroppens produksjon av kollagen bremser opp allerede i 25-års alderen, og synker gradvis for hvert år man blir eldre. Cellefornyelsen går saktere og huden begynner å synlig eldes.

Huden trenger tilførsel av kollagen for å kunne begrense skadene på huden og den naturlige aldringsprosessen

Samtidig som dette skjer, øker nedbrytingen av bindevev – med det resultat at fine linjer og rynker oppstår, slapp hud, mørke flekker og en mer ujevn hudtone. På dette punktet trenger huden tilførsel av kollagen for å kunne begrense skadene på huden og den naturlige aldringsprosessen. Men rynker alene er ikke det eneste mangelen på kollagen forårsaker.

Smerter i ledd og muskler

Det er ikke kun utseende som får lide når kroppen gradvis produserer mindre mengder kollagen. Ettersom kollagen er en naturlig del av oppbygningen av sener, ligament, ledd og muskler avtar også disse med alderen. Faktisk kan smerter i muskler og ledd ofte stamme fra mangel på kollagen i kroppen. Dette er enda mer alvorlig enn å utvikle rynker og et eldre utseende, men begge deler kan absolutt beskrives som uønsket.

Forebygging gjennom tilføring av kollagen

Den gode nyheten er at kroppen kan tilføres kollagen gjennom kostholdet, og er i stand til å utnytte dette på den samme måten som kollagenet kroppen selv produserer. Ettersom kollagen ikke er tilstede i tilstrekkelige mengder i et normalt kosthold er tilskudd nødvendig.

DETTE ER SKIN FORM™
  • Gir signifikant færre rynker
  • Tilfører huden ny fuktighet og elastisitet
  • Unik kollagen og vitamin formula
  • Begrenser utvikling av nye rynker
  • Hjelper mot smerter i ledd og muskler
  • Er et nutrikosmetisk produkt
  • Har dokumentert effekt

Skin Form™ er et kosttilskudd av typen nutrikosmetikk, som inneholder aktivt biomarint kollagen. Det bioaktive marine kollagenproteinet i Skin Form™ er hydrolysert og lavmolekylært for maksimal opptaksevne i kroppen, og som sammen med Vitamin C stimulerer hudens egen kollagenproduksjon.

I tillegg inneholder Skin Form™ Vitamin B2 som bidrar til normal hudkompleksjon. Virkestoffene jobber innenfra og ut, og gir effekt i de dype hudlag, der hvor ingen kosmetiske kremer når frem. Denne innvendige skjønnhetsbehandlingen er meget effektiv, og synlige resultater kan forekomme allerede etter 4-6 uker.

Virkestoffene jobber innenfra og ut, og gir effekt i de dype hudlag

Dette er nutrikosmetikk: Skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk kaller vi nutrikosmetikk. Nutrikosmetikk setter standarden for en ny generasjon av tabletter som har kosmetisk effekt ved å virke innenfra og ut.

Nå kan du bestille Skin Form™ til kampanjepris ved å benytte bestillingsskjemaet under. Produktet sendes direkte til din postkasse, og frakt er gratis.

NÅ KUN
159,-
Alltid fri frakt!