Nutrikosmetikk er kosttilskudd kombinert med kosmetikk som virker fra innsiden og ut.

Har du hørt om nutrikosmetikk? Den nyeste trenden som nå kan forbedre skjønnheten din fra innsiden, har kommet for å bli.

Skrevet av: Omana Bender 4. Jan 2016

Hvordan huden din ser ut, og hvor godt den eldes, påvirkes av flere faktorer; gener, hormonelle forandringer og metabolske prosesser. En kombinasjon av disse fører til endringer i hudens struktur, funksjon og utseende. Det vil si at livsstilen din kan fremskynde eller forsinke hvor godt kroppen din eldes, inkludert huden din.

NUTRIKOSMETIKK FOR SKJØNNHET
  • Ved daglig inntak kan nutrikosmetiske kosttilskudd forbedre hudens helse grunnet virkningsfulle ingredienser som ulike vitaminer og marint kollagen.
  • Kosttilskuddene tilbyr et bredt spekter av fordeler til huden, for eksempel nedtoning av linjer og rynker, og forbedring av elastisitet og ruhet.
  • Nutrikosmetikk kan også forbedre hudproblemer som kan være vanskelig å behandle, som melasma – også kjent som hormonpigmentering og økt brun pigmentering i ansiktet.

Livsstilen din kan fremskynde eller forsinke hvor godt kroppen din eldes, inkludert huden din

Å spise sunnere har vært en felles anbefaling for alle som ønsker å redusere risikoen for en rekke medisinske problemer. En økende mengde forskning tilsier at endringer i kosthold også kan påvirke huden din – ved å redusere tegn på aldring samt forbedre enkelte hudsykdommer.

Banebrytende kombinasjon

Men vi bruker ikke kun kosthold for å se best mulig ut – kosmetikk er også en stor del av dette. Siden 2005 har naturlig hudpleie vært det raskest voksende segmentet innen personlig pleie. Forbrukerne i dag er mer utdannet om ingredienser i produktene de bruker og hvordan de kan påvirke helsen deres.

Skjønnhet - <strong>Dette er nutrikosmetikk:</strong> Skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk kaller vi nutrikosmetikk. Nutrikosmetikk setter standarden for en ny generasjon av tabletter som har kosmetisk effekt ved å virke innenfra og ut.

Dette er nutrikosmetikk: Skjæringspunktet mellom kosttilskudd og kosmetikk kaller vi nutrikosmetikk. Nutrikosmetikk setter standarden for en ny generasjon av tabletter som har kosmetisk effekt ved å virke innenfra og ut.

Ved å skape en fusjon mellom moderne forskning og ingredienser kjent fra naturmedisin, får du nutrikosmetikk – kosttilskudd kombinert med kosmetiske virkestoffer som virker fra innsiden og ut. Den banebrytende forskningen har sammen med produktenes popularitet ført til et stort marked for nutrikosmetikk på verdensbasis, og det ser ut som en ny skjønnhetstrend har kommet for å bli. Trenden bæres frem av stadig bedre forståelse for nutrikosmetikk blant forbrukere.

Hva er nutrikosmetikk?

Uttrykket stammer opprinnelige fra Japan der de i flere hundre år har dyrket frem mat, urtetilskudd og alger som har effekt på helsen og utseende vårt. De lange tradisjonene har nå blitt videreutviklet, og derfor kan nutrikosmetikk ha en forebyggende eller behandlende effekt på hud, hår eller negler. Dette takket være helt naturlige produkter som inneholder målrettede næringsstoffer og antioksidanter.

Forskningen viser nemlig at den aller beste skjønnhetspleien får du ved inntak av aktive ingredienser som virker innenfra og ut. Ved å regelmessig innta slike virkestoffer har du de aller beste forutsetninger for å ta vare på utseende ditt.

Stadig flere har fått øynene opp for hvor effektiv nutrikosmetikk er, og gjort det til en naturlig del av sin skjønnhetspleie. Er du også ute etter den nyeste trenden på markedet? Cureberry har skapt produkter som skal utgjøre en basis i din daglige skjønnhetsrutine, og målet er å få frem det beste i deg gjennom våre produkter.

NÅ KUN
159,-
Alltid fri frakt!