Gi deg selv de beste forutsetninger for sunne tenner og et vakkert smil.

7. Jul 2016

Smilet er noe av det første vi legger merke til når vi møter mennesker for første gang. En sunn, sterk tanngard er viktig for førsteinntrykket, men også for jobben tennene skal utføre ved hvert eneste måltid.

Skjønnhet - Daglig bruk av Smile Care gir gode forutsetninger for sterke, hvite tenner og et vakkert smil

Daglig bruk av Smile Care gir gode forutsetninger for sterke, hvite tenner og et vakkert smil

Det er stadig vanligere å beholde egne tenner livet ut. Det skyldes at vi i dag har god kunnskap om forebygging av karies og sykdommer knyttet til tenner og tannkjøtt. Samtidig er tilgangen til gode tannhelsetjenester bedre i dag enn for tidligere generasjoner.

Mange trusler mot tannhelsen

Likevel er det mange trusler mot god tannhelse. Matvarer med stort sukkerinnhold er er et betydelig problem, men visste du at mange vanlige medisiner har bivirkninger som kan være skadelige for tennene? Munntørrhet og blødninger er eksempler på slike bivirkninger. I tillegg rammes mange av tannkjøttsykdommer, som i verste fall fører til at tenner faller ut.

Tilførsel av effektive virkestoffer for tenner og tannhelse blir viktigere jo eldre man blir

Slik hjelper Smile Care deg
  1. Et regelmessig inntak styrker tennene dine
  2. Smile Care bidrar til at tennene eldes senere
  3. Inneholder en unik sammensetning av kalsium, magnesium, vitamin D og C
  4. Bidrar til generell sunn tannhelse
  5. Virker preventivt mot tannkjøttsykdommer

Daglig forebygging og jevnlig kontroll hos tannlege er nødvendig. I tillegg er det avgjørende å sørge for at kroppen får næringsstoffene den trenger for å styrke tenner og tannkjøtt. God tannhelse starter innenfra!

Smile Care bevarer og styrker tennene

Smile Care er et spesialutviklet kosttilskudd som er et godt supplement for deg som er opptatt av sunn tannhelse. Daglig bruk av Smile Care gir gode forutsetninger for sterke, hvite tenner og et vakkert smil. Samtidig kan du redusere risikoen for kostbare tannlegebesøk.

Ingrediensene i Smile Care er nøye sammensatt for å bevare og styrke tennene dine. Smile Care består av kalsium, magnesium, vitamin D og C. Sistnevnte bidrar også til dannelse av kollagen som igjen bidrar til normal tannfunksjon. I tillegg inneholder Smile Care virkestoffer som er godkjent av EFSA, EUs organ for næringsmiddeltrygghet.

Akkurat nå kan du bestille Smile Care til 159 kroner inkludert frakt!

NÅ KUN
159,-
Alltid fri frakt!