Du kan bli vakrere på utsiden med virkestoffer som fungerer fra innsiden

En dårlig dag da selvtilliten ikke er helt på topp, resulterer raskt i mange timer på nettbutikker for å finne nye klær eller sminke. Forbruk fører ikke nødvendigvis til god selvtillit. Løs heller problemet ved roten.

Skrevet av: Omana Bender 4. Jan 2016

Alle har dager da håret ikke er like fyldig og skinnende som man skulle ønske det var, eller at huden er så uren at man ikke ønsker å forlate rommet sitt. Ofte blir man da sittende å lese magasiner eller blogger der man ser flotte smilende jenter reklamere for de nye klærne sine.

Skjønnhet - Kjenner du deg igjen i dette?

Kjenner du deg igjen i dette?

Kanskje du har opplevd å stå flere timer foran speilet for å prøve ulike antrekk for å følge aktuelle trender eller etterligne disse jentene. Finner du ikke noe i skapet ditt er det nok av  klær kun et par klikk unna i de utallige nettbutikkene som finnes.

Nye klær og en god hårdag  kan ofte ha mye å si for hvordan du føler deg

Selv om nye klær og en god hårdag ofte kan ha mye å si for hvordan du føler deg, gir ikke det å kle seg opp i en annen stil enn den du er komfortabel i en særlig selvtillitsboost. Om klærne ikke sitter riktig eller gjenspeiler din personlighet, føles det feil, og det gjør noe med selvtilliten.

Pynter på overflaten

Har du noen gang tenkt over hvor mye penger du bruker på produkter som skal gjøre deg vakrere eller få deg til å føle deg fin? Vi kjøper nye klær, sko, vesker, sminke- og hårprodukter for at vi skal føle oss bedre, men å pynte litt på overflaten gir ikke en varig god følelse. Hvorfor er vi lært opp til at materialistiske ting skal øke selvtilliten?

I dagens samfunn er det en overdådig forbruk av produkter – vi bruker og kaster uten å tenke videre over det. Vi forsøker hele tiden å oppnå et bedre ytre utfra vårt eget skjønnhetsideal.

Å pynte litt på overflaten gir ikke en varig god følelse

Det er typisk mennesker å sammenligne oss med andre og bekymre oss om sminken skjuler kvisene eller om hestehalen sitter perfekt. Vi ønsker også det vi ikke har; en annen hårfarge, større lepper, en friskere hudfarge eller lengre øyevipper. Og vi velger stadig flere måter å pynte på utseendet vårt på.

Det er vanskelig å vite om alle de dyre kremene du putter i ansiktet virkelig har en effekt eller om det du sprøyter inn i leppene ikke er skadelig. Så hva er egentlig hensikten med å pynte på fasaden hvis det ikke fjerner roten til problemet?

Føl deg vakker akkurat som du er

Cureberry ønsker at du skal føle deg vakker akkurat slik du er – og hvor enn klisjéfylt det høres ut – mener vi at skjønnhet kommer innenfra. Og selv om en flott personlighet er noe av det som gjør deg vakker, er det ikke det vi tenker på. Med våre nutrikosmetikk-produkter kan du faktisk bli vakrere på utsiden med virkestoffer som fungerer fra innsiden.

Med sterkere, hvitere tenner og et vakkert smil, glødende hud fri fra rynker og urenheter, og et sunt og sterkt hår vil du føle deg bedre med deg selv og utstråle mer selvsikkerhet. Dette igjen vil gjøre deg til et vakkert menneske, uten at du trenger å fornye verken garderoben eller hårfrisyren.

NÅ KUN
159,-
Alltid fri frakt!